MedZ-Online verandert: Van “praktijkzaken”, naar “opmerkelijk medisch wetenschappelijk nieuws”.

MedZ-Online stopt met het publiceren van “Praktijkzaken, voor de huisartsenpraktijk”.

Na het vertrek van de hoofdredacteur van MedZ-Online bij het bedrijf Medichain® in oktober 2018, destijds opgericht als ondersteuning voor de huisartsenpraktijk, zal het aandachtsgebied voor dit online tijdschrift vanaf nu worden aangepast.

Vanaf nu zal het niet meer gaan over de “praktijkvoering van de huisartsenpraktijk”, maar de focus zal verschuiven naar het fundamenteel medisch wetenschappelijk onderzoek.

De bijdragen zullen daarom totaal anders zijn dan wat u van ons gewend bent. We zullen ons vanaf nu voornamelijk richten op medisch wetenschappelijke berichtgeving.

Op gezette tijden zullen wij aan de huidige abonnees onze nieuwsbrief blijven versturen, maar we beseffen ons dat u daar mogelijk niet meer in geïnteresseerd bent, na deze ommezwaai.

Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van onze nieuwsberichten uit de medische wetenschap, dan kunt u zich ten alle tijde uitschrijven van onze nieuwsbrief. Dit kan heel eenvoudig door onderaan de nieuwsbrief op de afmeld knop te klikken. U zult dan geen berichten meer ontvangen van ons.

Stuur ons a.u.b. geen mailtjes met het verzoek om uw emailadres uit ons mailbestand te verwijderen, want dat is niet mogelijk.
Ons emailprogramma is daartegen beveiligd vanwege de privacy-wetgeving (AVG).

Wij beseffen dat deze verandering een flinke ommezwaai betekent voor onze lezers en we hebben er alle begrip voor dat u zich afmeldt.
Maar ondanks dat de inhoud drastisch verandert verwachten wij, dat de berichten die we vanaf nu zullen plaatsen, ook voor u interessant zullen blijven.

Zijn onze berichten nog van belang voor uw directe praktijkvoering?

Het antwoord op deze vraag zal in de meeste gevallen ontkennend moeten worden beantwoord. Maar daarentegen blijft u wel op de hoogte van interessante ontwikkelingen op medisch gebied en kan dit consequenties hebben voor toekomstige behandelopties voor uw patiënten.

We hopen dat u geïnteresseerd zult blijven voor de inhoud en dat we ons mogen verheugen in uw blijvende belangstelling voor ons vernieuwde tijdschrift.

Met hartelijke groeten, namens de redactie:

Bob van Heukelom, hoofdredacteur

Geplaatst in Algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *