MedZ-Online: Wetenschapsblog voor de medische praktijk.

MedZ-Online stopt met het publiceren van “Praktijkzaken, voor de huisartsenpraktijk”.

Na de afsplitsing van MedZ-Online van Medichain®, in oktober 2018, is het aandachtsgebied voor MedZ-Online totaal veranderd.

We verlaten de “Praktijkzaken” en zullen ons volledig gaan richten op onafhankelijke wetenschappelijke nieuwsgaring voor de medicus practicus. De focus ligt met name op, voor de praktijk potentieel interessante, resultaten van fundamenteel medisch onderzoek.

Vanaf nu zal onze focus niet meer liggen bij de “praktijkvoering van de huisartsenpraktijk”. Onze artikelen zullen vanaf nu gaan over ontdekkingen uit fundamenteel medisch wetenschappelijk onderzoek.

De bijdragen zullen daarom totaal anders zijn dan wat u van ons gewend bent. We zullen ons vanaf nu voornamelijk richten op medisch wetenschappelijke berichtgeving.

Life sciences beoordeeld op hun mogelijke toepassingen voor de praktijk.

Op gezette tijden zullen wij aan de huidige abonnees onze nieuwsbrief blijven versturen, maar we beseffen ons dat u daar mogelijk niet meer in geïnteresseerd bent, na deze ommezwaai.

Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van onze nieuwsberichten uit de medische wetenschap, dan kunt u zich ten alle tijde uitschrijven van onze nieuwsbrief. Dit kan heel eenvoudig door onderaan de nieuwsbrief op de afmeld knop te klikken. U zult dan geen berichten meer ontvangen van ons.

Stuur ons a.u.b. geen mailtjes met het verzoek om uw emailadres uit ons mailbestand te verwijderen, want dat is niet mogelijk.
Ons emailprogramma is daartegen beveiligd vanwege de privacy-wetgeving (AVG).

Wij beseffen dat deze verandering een flinke ommezwaai betekent voor onze lezers en we hebben er alle begrip voor dat u zich afmeldt.
Maar ondanks dat de inhoud drastisch verandert verwachten wij, dat de berichten die we vanaf nu zullen plaatsen, ook voor u interessant zullen blijven.

Zijn onze berichten nog van belang voor uw directe praktijkvoering?

Het antwoord op deze vraag zal in de meeste gevallen ontkennend moeten worden beantwoord. Maar daarentegen blijft u wel op de hoogte van interessante ontwikkelingen op medisch gebied en kan dit consequenties hebben voor toekomstige behandelopties voor uw patiënten.

We hopen dat u geïnteresseerd zult blijven voor de inhoud en dat we ons mogen verheugen in uw blijvende belangstelling voor ons vernieuwde tijdschrift.

Met hartelijke groeten, namens de redactie:

Bob van Heukelom, hoofdredacteur

Geplaatst in Algemeen, Big Data, Genetica, Kankerbehandeling, Moleculaire geneeskunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *