MedZ

MedZ, het vakblad voor praktijk-houdende huisartsen

MedZ 1 2014MedZ-2 2014Cover MedZ 2015 #6MedZ 4 2014Cover MedZ 6MedZ cover 5-2015

MedZ is het vakblad voor praktijkhoudende huisartsen en bestaat sinds januari 2014. Medz is een gezamenlijk initiatief van Medichain en de VPH (Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen).

MedZ is vanaf het begin een tijdschrift geweest dat de journalistieke waarde van de artikelen hoog in het vaandel heeft. APPR in Naarden is de uitgever en zonder hen was dit tijdschrift er nooit gekomen. Voor de vormgeving is verantwoordelijk Merit op de Dijk en voor de eindredactie tekent Anya Vos.

Medichain tekent voor de artikelen die gaan over “Praktijkzaken”.

Dit zijn artikelen die gaan over de bedrijfsvoering van een huisartsenpraktijk. Hierin behandelen wij onderwerpen die informatief zijn voor praktijkhouders en praktijkmanagers. MedZ wordt steeds meer gezien als het tijdschrift waar de huisarts informatie kan vinden over lastige vaak technische zaken, waar in de huisartsenopleiding weinig tot geen tijd aan is besteed.

Bekijk alle afleveringen van MedZ:

MedZ: Jaargang 2016 , MedZ: Jaargang 2015 , MedZ: Jaargang 2014

Productnieuws?

Heeft u als huisarts of leverancier interessant nieuws op het gebeid van medische apparatuur, E-Health toepassing of een ander interessant nieuwtje voor de huisartsenzorg dan kunt u ons daar altijd suggesties voor aanleveren via klantenservice@medichain.nl of bel naar tel: 035-3032711