Over MedZ-Online

MedZ-Online is voortgekomen uit de samenwerking van Medichain met MedZ (het vaktijdschrift voor praktijkhoudende huisartsen). De artikelen die in 2014 t/m 2017 in MedZ zijn gepubliceerd, onder de noemer “Praktijkzaken”, werden tevens gepubliceerd in MedZ-Online. Een kleine selectie van deze artikelen is behouden.

MedZ-Online staat onder redactie van voormalig huisarts Bob van Heukelom (tevens oprichter van Medichain B.V.).

Sinds eind 2018 is MedZ Online geheel onafhankelijk. De banden met Medichain en MedZ zijn in goed overleg doorgesneden. Onze missie is om korte artikelen of interviews te publiceren, met medische wetenschappelijke onderwerpen, die onze interesse hebben. Zo nu en dan publiceren we een opiniërend artikel. Tevens proberen we met enige regelmaat interessante artsen of wetenschappers proberen te interviewen​.

N.B.: Mocht u zelf iets willen schrijven voor MedZ-Online of een interview aan willen vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij delen graag uw blogs of interessante artikelen van derden, mits die binnen ons concept passen. Stuur ons een mail via ons contactformulier met uw voorstel. Na goedkeuring van de moderator zullen deze worden geplaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *